Bekijk de nieuwste Proefcourant & aanbiedingen van de maand nu digitaal!
Is deze mail niet goed leesbaar? Bekijk hem in uw browser
Uw specialist in wijnen, binnen-en buitenlands gedistilleerd en speciaalbieren

Wijnproeverij 5 november
Nog enkele plaatsen beschikbaar!
Waarschijnlijk bent u er nog niet mee bezig, maar de feestdagen komen er aan. U denkt misschien "het is pas oktober", maar voor je het in de gaten hebt, staat de kerstboom en zitten we weer aan het Kerstdiner. Tijdens onze proeverij kunt u al kennis maken met fantastische wijnen, die perfect passen bij het seizoen en de feestdagen.
De proeverij vindt plaats tussen 13:00-17:00 uur bij Antje van de Statie, Stationsplein 1 te Weert.
Kosten voor deze smaakvolle middag bedragen €20,00 per persoon.

Nadien is het mogelijk aan te sluiten voor een 3-gangen diner arrangement georganiseerd door Antje van de Statie. De kosten voor dit arrangement bedragen €39,50 exclusief wijn per persoon. Indien u gebruik wenst te maken van dit arrangement kunt u dit aangeven bij de opgave voor de wijnproeverij.
Meld u snel aan, er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar!
AANMELDEN

Op bezoek bij
Domaine Paul Mas
De wijnen van Paul Mas, wie kent ze niet?
Zelf staan wij al jaren achter de mooie kwaliteit wijnen van Domaine Paul Mas. Dit was voor ons de reden eind deze zomer een bezoekje te brengen aan de wijngaarden in Montagnac, Zuid-Frankrijk. Het volledige verhaal is te lezen op onze website.

Uiteraard willen wij deze ervaring en ons enthousiasme graag met u delen en bent u van harte uitgenodigd om op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober vanaf 13:00 uur enkele van deze wijnen te komen proeven.
Lees hier het volledige verhaal

Wijnhuis Weert Logo
Oranjeplein 237 | 6006 CX | Weert